Medal - Stocznia Ustka. ([Mennica Państwowa], 1980)
Medal. Awers: U góry emblemat Zjednoczenia Przemysłu Okrętowego, niżej napis: Stocznia Ustka, u dołu trzy różne typy łodzi ratunkowych produkowanych w Stoczni. Rewers: Przedstawia puste morze, a nad linią horyzontu słoneczko.