Grafiek Verzameling H. J. De Swart / J. B. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1967)
Dwie siedzące na krzesłach postacie oglądające obrazy, napis u góry: Grafiek Verzameling, u dołu: H. J. De Swart. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.