Ex Libris Grońskiego No ... / [Franciszek Frączek]. - Frączek, Franciszek (1908-2006) ([wydawca nieznany], 1936)
Z lewej strony na tle płonącej chaty halabarda, miecz i tarcza, u góry napis: Ex Libris Grońskiego No ...