Christophorus Porschius Elbingensis Poeta Caesare Nobilis Et Ecclesiae Palaeopolitanae In Patria Pastor / Joh. Chr. Böcklin. - Böcklin, Johann Christoph (1657-1709) (1700)
Przedstawia portret w popiersiu Christopha Porscha (1652-1713).