Gdańskie Dni Jakości 12-17 XI 1973 - Walicki, Zdzisław (1940-2008).; Wydawnictwo Artystyczno-Graficzne RSW "Prasa". (Gdańsk : WAG, 1973)
Plakat Gdańskich Zakładów Produkcji Betonów Trójbet.
Keywords: Plakaty -- Polska -- 1970-2000.