Ex Libris Wojciecha Jakubowskiego / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1964)
Przedstawia chwiejak na tle drzewa, napis u dołu Ex Libris, wzdłuż prawej krawędzi: Wojciecha Jakubowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.