Ex libris inż jana bergthala - Goldman, Józef; Bergthal, Jan. (1939)
Kątomierz, linijka, cyrkiel i ekierka, napis: ex libris inż jana bergthala.
Nazwisko artysty i data na podstawie katalogu Biblioteki Narodowej.
Strona Katalogu Biblioteki Narodowej, 18.01.2022
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.