Ludzie i Książki 60 lat wspomnień 1946-2006 - Menegon-Kozel, Halina; Pedagogiczna Biblioteka Wojewódzka im. Gdańskiej Macierzy Szkolnej (Gdańsk). (Gdańsk : Pedagogiczna Biblioteka Wojewódzka im. Gdańskiej Macierzy Szkolnej, 2006)
Dokumenta zawiera prezentację siedzib Pedagogicznej Biblioteki Wojewódzkiej w Gdańsku również filii), sylwetki kolejnych dyrektorów, jubileuszy.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Wymagania systemowe : Power Point.
Keywords: Pedagogiczna Biblioteka Wojewódzka im. Gdańskiej Macierzy Szkolnej (Gdańsk).