[Gdańsk, Wyspa Spichrzów] / [fotografia Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1992)
Przedstawia widok ogólny na Wyspę Spichrzów z Zielonego Mostu w kierunku Podwala Przedmiejskiego w Gdańsku, około 1992 roku.