Skansen w Ośrodku Doświadczalnym Postępu Rolniczego w Starym Polu - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia ule w skansenie Ośrodka Doświadczalnego Postępu Rolniczego w Starym Polu, 1979 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Stare Pole (Polska, województwo pomorskie ; gmina) -- 1945-1990 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk