Spotkanie z piłkarzami Arki w KW PZPR w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia działaczy Arki Gdynia na spotkanie z Tadeuszem Fiszbachem w Komitecie Wojewódzkim PZPR, 1979 r.