Zapisy młodzieży męskiej na rok szkolny 1966/67. (Gdynia : [s.n.], 1966)
Afisz inf. o zapisach wraz z warunkami do gdyńskiej Zasadniczej Szkoły Budownictwa.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne