[Afisz. Incipit] Na zakończenie olimpiady sportowej wielka zabawa lotnicza ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie 13.08.1949 r.
Keywords: Muzyka jazzowa -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.