Exlibris Krzysztofa Dunin-Wąsowicza : Pamiętniki / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1975)
Kałamarz z gęsim piórem, napis z prawej strony: Exlibris Krzysztofa Dunin-Wąsowicza, u dołu pod kreską: Pamiętniki. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora i data.