[Afisz. Incipit] Cyfry te mają swoją realną wymowę ... Stronnictwo Demokratyczne ... wzywa Was ... byście w dzień wyborów do Sejmu Ustawodawczego dobitnie zadokumentowali swój akces ... głosujac na listę Nr 3 Bloku Stronnictw Demokratycznych ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz zachęcający do głosowania na Blok Demokratyczny w wyborach w 1947 r.