[Afisz teatralny] Arystofanes - Kobiety święcą Tesmoforie / Teatr im. Juliusza Słowackiego w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1973)
Afisz informujący o polskiej prapremierze w październiku 1973 r. Reżyseria Jerzy Goliński, scenografia Wojciech Krakowski, muzyka Zygmunt Konieczny.