[Afisz teatralny] Arystofanes - Kobiety święcą Tesmoforie - Teatr im. Juliusza Słowackiego (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1973)
Afisz informujący o polskiej prapremierze w październiku 1973 r. Reżyseria Jerzy Goliński, scenografia Wojciech Krakowski, muzyka Zygmunt Konieczny.
Keywords: Teatr im. Juliusza Słowackiego (Kraków) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.