Czy Mozart w chwili śmierci naśladował kotły? : anegdoty w kontekście fikcji literackiej o Wolfgangu Amadeuszu Mozarcie / Katarzyna Szczerbowska-Prusevicius. - Szczerbowska-Prusevicius, Katarzyna
Na dworze wiedeńskim, ostatnie chwile Mozarta.