[Afisz. Incipit] Odezwa do spoleczenstwa pow. Sławienskiego! (Darłowo : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz nawołujący do datków na rzecz powodzian.
Brak części polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Sławno (Polska, powiat sławieński) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.