[Afisz. Incipit] Mistrzostwa sportowo-strzeleckie Marynarki Wojennej ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zawodach strzeleckich 19-21.08.1948 r. na Stadionie Miejskim w Gdyni.
Keywords: Sport -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.