[Stan wojenny 1982] [Walka milicji z demonstrantamii] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia walkę milicji z demonstrantami na ul. Kołodziejskiej, 3 maja 1982 r.