Ex Bibliotheca Liliana Tarozzi - Feil, Otto (1894-1985).; Tarozzi von Kertay, Liliana (1908-2004). ([S. l., 1958)
Przedstawia mlecz. Napis u góry: Ex Bibliotheca, u dołu na szarfie: Liliana Tarozzi. Pod wyobrażeniem autograf aut.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.