Ex libris Anny Znajomskiej / R. Znajomski. - Znajomski, Robert (1968-2021) (2016)
Przedstawia: u góry Neptuna z gdańskiej fontanny na tle ornamentu z linii falistych i muszli, niżej napis: ex libris anny znajomskiej, pod napisem ornament muszelkowy. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.