[Afisz. Incipit] Obywatele w niedzielę dnia 21 grudnia 1947 ... święto trzeciej promocji Szkoły Oficerskiej M.O. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o święcie promocji Szkoły Oficerskiej M.O. dnia 21 grudnia 1947.