[Afisz. Incipit] Obywatele w niedzielę dnia 21 grudnia 1947 ... święto trzeciej promocji Szkoły Oficerskiej M.O. (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o święcie promocji Szkoły Oficerskiej M.O. dnia 21 grudnia 1947.
Keywords: Polska. -- Milicja Obywatelska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.