[Afisz. Incpit] Zarządzenie urzędowe o szczepieniu przeciw tyfusowi brzusznemu / Wł. Duchniewski, Jan Kapusta. - Duchniewski, Władysław (1905-1981) ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o obowiązkowych szczepieniach 24.06.1948 r.