Przystań na jeziorze Ostrzyckim / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia chłopców na pomoście nad jeziorem Ostrzyckim pracujacych przy żaglówkach, 1979 r.