Prezes Kongresu Poloni Amrykańskiej Edward Moskal u Lecha Wałęsy / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1989)
Przedstawia prezesa Kongresu Poloni Amerykańskiej Edwarda Moskala z wizytą u Lecha Wałęsy w Gdańsku, październik 1989 rok.