Gdańsk (Żóraw). (Kraków : [wydawca nieznany], 1939)
Karta kolekcjonerska z wizerunkiem gdańskiego Żurawia z czekoladek firmy A. Piasecki S.A. w Krakowie.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Żuraw Wielki (Gdańsk, Polska ; brama).