Ex Libris Andrzeja Banacha [Kazimierz Wiszniewski]. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) (1945)
Przedstawia św. Krzysztofa przenoszącego małego Jezusa przez rzekę, w głębi zamek, napis u góry: Ex Libris, u dołu Andrzeja Banacha.