[Afisz. Incipit] Druga rocznica Polskiego Komitetu Wyzwolenia Narodowego. (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o akademii w Sali Teatru Polskiego w Słupsku, 22.07.1946 rok.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego. -- rocznice -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.