Gdańsk IV - Stryjec, Ryszard (1932-1997). ([Gdańsk], 1971)
Przedstawia grupę postaci ludzkich i zwierzęcych na tle stylizowanej panoramy Gdańska.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, numer odbitki 2/50, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.