[Afisz teatralny. Incipit] Ostatnie 3 dni ... Klub Kawalerów ... Strzały na ulicy Długiej ... ([wydawca nieznany], 1948)
Sztrajfa informująca o przedstawieniach, które miały miejsce w Teatrze Kameralnym w Sopocie 17-20.11.1948 r.