Sen na plaży / Jerzy Ostrogórski. - Ostrogórski, Jerzy (1944-2020) ([nakładem własnym autora], 1973)
Przedstawia kompozycję abstrakcyjną. W dolnej części kula, powyżej obłok w którym spacerujące sylwetki ludzkie i łodzie.