[Ulotka. Incipit] Misterium Pasyjne "Golgota" Dramat w 7 obrazach ... ([wydawca nieznany], 1948)
Ulotka informująca o przedstawieniu, które zostało odegrane przez młodzież gimnazjalną 7. i 13-14.03.1948 r. w sali domu parafialnego w Sopocie przy ul. Szopena 16. Wystąpił Chór św. Andrzeja Boboli Kościoła O.O. Jezuitów we Wrzeszczu.