[Afisz. Incipit] Do ludności powiatu malborskiego / B. Bereza. - Bereza, B. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem uroczystości wręczenia aktów nadania osadnikom 9.03.1947 r. w sali kina "Capitol".