[Afisz. Incipit] Do ludności powiatu malborskiego - Bereza, B. (Malbork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem uroczystości wręczenia aktów nadania osadnikom 9.03.1947 r. w sali kina "Capitol".
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.