[Afisz. Incipit] Bracia Chłopi! Powiatowy Komitet Obchodu tradycyjnego święta chłopskiego zwraca się do Was i Waszych rodzin z gorącym apelem ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem obchodu 25.05.1947 r.