[Afisz. Incipit] Bracia Chłopi! Powiatowy Komitet Obchodu tradycyjnego święta chłopskiego zwraca się do Was i Waszych rodzin z gorącym apelem ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem obchodu 25.05.1947 r.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.