[Afisz. Incipit] Powiatowy Związek Gminnych Spółdzielni ... urządzają w dniach od 4 do 7 października 1955 w Malborku ... Jarmark jesienny ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o jarmarku na Placu Targowym.