Konkurs o tytuł przodującej gospodyni wiejskiej przodujacego koła ZSCH - Związek Samopomocy Chłopskiej; Liga Kobiet (Gdańsk : [s.n.], 1952)
Afisz inf. o konkursie.
Keywords: Liga Kobiet -- 1945-1970 -- druki ulotne; Związek Samopomocy Chłopskiej -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne