[Afisz. Incipit] Obywatele! Upłynęło 6 lat ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o akademii z okazji 6 rocznicy bitwy pod Lenino 12.10.1949 r.
Keywords: Lenino, Bitwa (1943) -- rocznice -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.