[Afisz. Incipit] Komitet Budowy Pomnika ku czci Żołnierzy Radzieckich urządza ... Wielką Zabawę Karnawałową ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie 15.01.1949 r. w sali sportowej przy Państwowym Gimnazjum.