[Afisz. Incipit] Obwodowa Komisja Wyborcza nr 1. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z okresu referendum w 1946 r.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Referendum w Polsce (1946); Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne