Ex - Libris Ireny Giżyckiej / Ireneusz Chmurzyński. - Chmurzyński, Ireneusz (1949- ). (1979)
W ozdobnej ramie profilowy portret kobiety czytającej książkę, u dołu napis: Ex - Libris Ireny Giżyckiej. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.