Filozofia niemożliwego Edyty Stein i Karola Wojtyły / Anna Grzegorczyk. - Grzegorczyk, Anna
Filozofia światła. Realizm symboliczny. "Reductio ad absurdum". Chrześcijański "atopos" jako wydarzenie w kulturze.