"Autorisierte Electrola Verkaufsstelle" : "Vox Haus", Danziger Musikhaus G.m. b.H : Danzig, Langgasse 26. (s.n., 1924)
Katalog reklamujący płyty analogowe firmy Electrola sprzedawane w sklepie "Vox Haus" w Gdańsku przy ulicy Langgasse 26 (Długa).