Dni Morza : pod honorowym protektoratem Ob. Ob. Przewodniczących Powiatowej i Mieskiej Rady Narodowej. - Święto Morza (1950). (Elbląg : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz z programem obchodów w Elblagu, Tolkmicku i Krynicy Morskiej.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tolkmicko (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Krynica Morska (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne