[Kościół św. Bartłomieja w Gdańsku] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia kościół św. Bartłomieja, od zach. widoczny fragment ul. Gnilnej (Faulgraben), ok. 1900 r.
Tyt. nadany przez katalogującego na podst. przedstawienia i Fot. Gd., data, miejsce i aut. odb. wg. inwentarza PAN BG.
Fot. Gd.