Ex Libris Romana Chrząstowskiego / W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1973)
Po środku monogram CHR wokoło napis: Ex Libris Romana Chrząstowskiego, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.